ELICOPTERE DE SALVAT OAMENI - JOCURI CU ELICOPTERE

Publicitate

Nume Joc: ELICOPTERE DE SALVAT OAMENI

Descriere Joc: Aceste jocuri cu elicoptere smurd sunt printre cele mai cautate, cele mai jucate si mai apreciate jocuri cu fortele aeriene pe care tu va trebui sa le indrumi cat mai bine pentru salvarea populatiei din zonele infestate, din zonele izolate de unde oamenii nu reusesc sa iasa de unii singuri. Fii cat mai atent, gaseste solutii optimel pentru a reusi sa ajungi cat mai repede la finalul probelor sportive pe care le ai si astfel incearca sa obtii punctajul maxim pentru oamenii tai. Pilotarea elicopterului de Smurd nu va fi atat de usor pe cat pare, deoarece savatul oamenilor este un obiectiv destul de greu si de complicat care va avea loc doar in momentul in care reusesti sa gasesti cat mai repede modalitatea de a-i ridica pe acesti oameni. Actiunea jocului se intampla iarna in momentul in care anumite stanci si ghetari se vor desprinde, iar casele oamenilor se vor desparti de malul care este in fata acestora. Fii cat mai atent, gasesti solutii ingenioase pentru a salva cat mai repede acest om care nu mai are nici o speranta decat elicopterele de salvare ale smurdului. Mare grija in momentul in care pilotezi elicopterul sa nu te dezechilibrezi si sa cazi, sau sa te accidentezi alaturi de oamenii pe care va trebui sa il salvezi deoarece tu esti singura speranta pe care o ai.

Instructiuni Joc: cu sagetile va trebui sa gasesti cat mai repede modalitati de salvare a diferitelor activitati persoane si personaje tinute captive pe munti, in lanuri de foc pe care tu va trebui sa le salvezi in cel mai scurt timp posibil.

Cuvinte Cheie: jocuri cu elicoptere de salvat oameni, jocuri cu elicoptere de salvare, jocuri cu elicoptere smurd, jocuri cu elicoptere de pilotat, jocuri cu elicoptere 3d, jocuri cu elicoptere de salvare 3d, jocuri cu elicoptere de salvat animale, jocuri cu elicoptere de salvat copii, jocuri cu elicoptere de pompieri, jocuri cu elicoptere 911, jocuri cu elicoptere 112, jocuri cu elicoptere iarna, jocuri cu elicoptere rosi,

Jucat de: 6202 Ori

Punctaj Joc: 0 / 100

ELICOPTERE DE SALVAT OAMENI - JOCURI CU ELICOPTERE

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publicitate

Alte JOCURI CU ELICOPTERE

Comenteaza jocul ELICOPTERE DE SALVAT OAMENI

Nume: Email:
Comentariu:
Verificare: