ELICOPTERE DE POLITIE - JOCURI CU ELICOPTERE

Publicitate

Nume Joc: ELICOPTERE DE POLITIE

Descriere Joc: Ei bine, cat de mult iti place tie sa fi un politist sau sa faci parte din cadrul politiei vom vedea cu totii, deoarece va trebui sa participi la o misiune destul de complicata, de complexa si de grea care te va pune cu mintea la contributie in tot ceea ce inseamna gasirea solutiilor posibile astfel incat sa reusesti sa capturezi marii hoti pe care ii ai. Talharii ce vin spre tine si ce nu te lasa sa iti duci la bun sfarsit misiunile sunt de cele mai multe ori persoane certate cu legea, oameni care au fost la puscarie si care momentan vor sa se imbogateasca foarte repede, acesta este si motivul pentru care se produc aceste furturi, aceste jafuri in plina strada. Echipajul politiei Romane va trebui sa faca fata si de data aceasta si astfel sa reusesti sa gasesti solutiile necesare pentru castigarea cat mai repede a diferitelor probe de dificultate, pentru capturarea infractorilor care au evadat si pentru recuperarea prejudiciului pe care teroristii l-au comis. Elicopterele de politie sunt foarte puternice, reusesc sa ajunga repede la altitudini mari, ceea ce este foarte important pentru intregul echipaj al politiei. Nu te sfii sa folosesti armele pe care fiecare elicopter la are in dotare, incearca sa tragi cu gloante mai mici in oamenii ce fug de tine prin oras, iar cu rachete nucleare si super sonice in avioanele, in navetele extraterestre ce se apropie de tine pentru a le distruge in cel mai scurt timp.

Instructiuni Joc: cu mouse-ul va trebui sa directionezi aceste Elicoptere de Politie cat mai bine si in acelasi timp sa reusesti sa treci de toate nivelele de dificultate pe care jocul le impune.

Cuvinte Cheie: jocuri cu elicoptere de politie, jocuri cu elicoptere, jocuri cu elicoptere 3d, jocuri cu elicoptere de pompieri, jocuri cu elicoptere de salvare, jocuri cu elicoptere de lupta, jocuri cu elicoptere si avioane, jocuri cu elicoptere smurd, jocuri cu elicoptere gratis, jocuri cu elicoptere de salvat, jocuri cu elicoptere pc, jocuri de pilotat, jocuri cu elicoptere 2012, jocuri piloteaza elicoptere, jocuri cu elicoptere moderne, jocuri cu elicoptere si impuscaturi, jocuri cu elicoptere si hoti, jocuri cu elicoptere in oras, jocuri cu elicoptere mari,

Jucat de: 8868 Ori

Punctaj Joc: 0 / 100

ELICOPTERE DE POLITIE - JOCURI CU ELICOPTERE

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publicitate

Alte JOCURI CU ELICOPTERE

Comenteaza jocul ELICOPTERE DE POLITIE

Nume: Email:
Comentariu:
Verificare: