ELICOPTERE DE LUPTA - JOCURI CU ELICOPTERE

Publicitate

Nume Joc: ELICOPTERE DE LUPTA

Descriere Joc: Lupta elicopterelor de armata continua si in acest nou joc deosebit de interesant si de frumos in care va trebui sa gasesti solutii necesare pentru castigarea cator mai multor nivele si probe de dificultate. Pentru a ajunge cat mai repede la finalul misiunii va trebui trebui sa iti coordonezi armele precum si toata forta pe care elicopterul tau o are astfel incat sa ajungi sa dobori cat mai repede activitatile, cladirile precum si constructiile pe care adversarii tai le au. Nu te baza pe forta acestor avioane de lupta deoarece avioanele sunt mai slabe decat fiecare elicopter in parte, insa in momentul in care razboiul a inceput va trebui sa fi constient ca din toate directiile vor veni spre tine bombe, rachete, precum si alte obiete distructive care iti pot pune viata in pericol atat a ta cat si a cetatenilor satului sau orasului pe care va trebui sa il aperi de aceste frote deosebit de periculoase.

Instructiuni Joc: de la sageti va trebui sa pilotezi flota elicopterelor, iar de la tastele A si S va trebui sa iti castigi reputatia pe frontul de lupta.

Cuvinte Cheie: jocuri cu elicoptere de lupta, jocuri cu elicoptere de razboi, jocuri cu elicoptere de armata, jocuri cu elicoptere in misiune, jocuri cu elicoptere si impuscaturi, jocuri cu elicoptere simulator, jocuri cu elicoptere in actiune, jocuri cu elicoptere 2012, jocuri cu elicoptere 2013, jocuri cu elicoptere si avioane, jocuri cu elicoptere rapide, jocuri cu elicoptere de condus, jocuri cu elicoptere de pilotat, jocuri cu elicoptere 3d, jocuri cu elicoptere free,

Jucat de: 2585 Ori

Punctaj Joc: 0 / 100

ELICOPTERE DE LUPTA - JOCURI CU ELICOPTERE

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publicitate

Alte JOCURI CU ELICOPTERE

Comenteaza jocul ELICOPTERE DE LUPTA

Nume: Email:
Comentariu:
Verificare: