PANTERA ROZ SI DIAMANTELE - JOCURI DE AVENTURA

Publicitate

Nume Joc: PANTERA ROZ SI DIAMANTELE

Descriere Joc: Incearca noul joc cu Pantera Roz si Diamantele in care va trebui sa faci tot ceea ce este posibil astfel incat sa reusesti sa furi toate diamantele din incaperea in care te aflii deoarece doar asa poti obtine puncte bonus care te vor ajuta sa ajungi in fruntea clasamentului jucatorilor. Mare atentie la pentera rozalie deoarece aceasta nu are voie sa fie vazuta de camerele de filmat, sa nu fie vazuta de alti oameni sau animale de prin zona. Noul joc pentru copii cu Roza Pantera este un joc online oferit in mod gratis tuturor copiilor si fanilor acestei pantere prezenta in desenele animate de pe minimax boomerang. Incearca sa treci de toate nivelele de dificultate in cel mai scurt timp deoarece doar asa vei reusi sa ajungi si la cele mai complicate nivele a noului joc cu Pantera Roz.

Instructiuni Joc: cu sagetile va trebui sa coordonezi Pantera astfel incat sa ajunga la toate diamantele jocului si sa nu fie vazuta de nimeni in noua aventura a Penterei Roz.

Cuvinte Cheie: jocuri cu pantera roz si diamantele, jocuri cu pantera roz, jocuri cu pantera roz noi, jocuri cu pantera roz frumoase, jocuri cu pantera roz 2012, jocuri cu pantera roz si prietenii, jocuri pantera roz gratis, jocuri pantera roz bumerang, boomerang jocuri pantera roz, jocuri cu diamante, jocuri boomerang, jocuri boomerang tv, jocuri boomerang 2012, jocuri bumerang,

Jucat de: 3869 Ori

Punctaj Joc: 56 / 100

PANTERA ROZ SI DIAMANTELE - JOCURI DE AVENTURA

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publicitate

Alte JOCURI DE AVENTURA

Comenteaza jocul PANTERA ROZ SI DIAMANTELE

Nume: Email:
Comentariu:
Verificare: