AVENTURILE LUI INDIANA JONES - JOCURI DE AVENTURA

Publicitate

Nume Joc: AVENTURILE LUI INDIANA JONES

Descriere Joc: Noul joc cu Indiana Jones, este un joc plin de aventuri. Tu va trebui sa il ajuti pe Indiana Jones sa treaca de toate obstacolele si pericolele cu bine. In acest joc plin de peripetii, pentru a trece la urmatorul nive va trebui sa ajungi la poarta magica. Odata ajuns la poarta magica, vei fi teleportat spre o alta aventura, palpitanta si periculoasa alaturi de Indiana Jones. Pentru a reusi sa te aperi de pericolele ce te pandesc in acest joc, ai si un pistol cu care te poti apara de serpi veninosi, dar in acest joc vor fi si pericole peste care va trebui sa sari. In acest joc plin de aventuri va trebui sa cauti harti ca sa poti trece de la un nivel la altul si va trebui sa te lupti cu anumite personaje periculoase. Iti dorim succes in acest joc plin de aventuri si pericole.

Instructiuni Joc: Pentru a te deplasa foloseste tastele stanga si dreapta iar pentru a te urca pe scari foloseste tastele sus si jos.Foloseste tasta X pentru a sari si tasta C pentru a trage cu pistolul. Va trebui sa folosesti si mouse-ul pentru a accesa meniul.

Cuvinte Cheie: jocuri cu indiana jones, jocuri cu indiana jones in jungla, jocuri cu aventurile lui indiana jones, jocuri cu indiana jones in desert, jocuri cu indiana jones 2012, jocuri asemanatoare cu mario, jocuri cu obstacole, jocuri cu peripetii.,

Jucat de: 5484 Ori

Punctaj Joc: 0 / 100

AVENTURILE LUI INDIANA JONES - JOCURI DE AVENTURA

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publicitate

Alte JOCURI DE AVENTURA

Comenteaza jocul AVENTURILE LUI INDIANA JONES

Nume: Email:
Comentariu:
Verificare: