COLOREAZA FRUCTE SI LEGUME - JOCURI DE COLORAT

Publicitate

Nume Joc: COLOREAZA FRUCTE SI LEGUME

Descriere Joc: Aceste Fructe si Legume pe care ti le prezentam pe o tava tocmai au fost culese recent de pe camp, din pomii si copacii fructiferi, si astfel ne-a venit ideea sa iti oferim sa colorezi un tablou deosebit de toamna cu fructele si legumele cele mai cunoscute pe care le cunosti si de care ai auzit. In noul joc va trebui sa iti pui mintea la contributie si sa incerci sa gasesti solutiile necesare pentru a reusi sa ajungi cat mai repede la finalul probelor, sa colorezi cat mai adevarat si mai real aceste elemente ale naturii. Poti sa incepi sa colorezi ce element, ce fruct sau legum vrei inainte deoarece ai de ales dintre: un porumb cu teaca pe el, o rosie mare si proaspata, un mar rosu sau unul verde, galben, un dovleac de halloween, un ciorchine mare si negru de struguri, mai multe bucati de frunze, iar toate acestea sunt bagate intr-o palarie draguta. Spor la colorat!

Instructiuni Joc: cu mouse-ul va trebui sa colorezi cat mai bine aceste imagini, planse de colorat si de desenat pentru obtinerea punctelor bonus ale jocului.

Cuvinte Cheie: jocuri de colorat imagini, jocuri de colorat planse, jocuri de colorat pagini, jocuri de colorat complexe, jocuri de colorat complicate, jocuri de colorat dificile, jocuri de colorat pentru adulti, jocuri de colorat faine, jocuri de colorat misto, jocuri de colorat frumoase, jocuri de colorat fructe, jocuri de colorat fructe si legume de toamna, jocuri de colorat fructe de toamna, jocuri de colorat fructe si legume, jocuri de colorat frunze, jocuri de colorat frunze de toamna,

Jucat de: 12133 Ori

Punctaj Joc: 0 / 100

COLOREAZA FRUCTE SI LEGUME - JOCURI DE COLORAT

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publicitate

Alte JOCURI DE COLORAT

Comenteaza jocul COLOREAZA FRUCTE SI LEGUME

Nume: Email:
Comentariu:
Verificare: