AVENTURILE LUI SHAUN - JOCURI DE AVENTURA

Publicitate

Nume Joc: AVENTURILE LUI SHAUN

Descriere Joc: Va oferim astazi un joc cu oitele Shaun, Timmy si Shirley care trec prin multe aventuri spre drumul lor spre stana. In acest joc interesant tu va trebui sa ajuti si sa indrumi oitele sa ajunga la stana. Poti alege una dintre oite, cu care sa misti anumite obstacole pentru a putea trece mai departe. Ai grija care oita o alegi, deoarece fiecare oita are diferite puteri, iar tu va trebui sa alegi oita potrivita pentru indepartarea unui anumit obstacol. Acest joc de aventura iti va da de gandit care oita va trebui sa o folosesti in anumite situatii, pentru a trece la nivelul urmator. Daca alegi gresit oita probabil va trebui sa repeti nivelul, asa ca fi atent si joaca cu grija acest joc de gandire. Iti dorim succes in acest joc de aventura, sa reusesti sa aduci oitele la stana.

Instructiuni Joc: Foloseste mouse-ul pentru a alege oita preferata sau butoanele 1,2,3. Utilizeaza sagetile de directie stanga - dreapta pentru a deplasa oitele si sageata sus pentru a sari.

Cuvinte Cheie: jocuri cu shaun, jocuri cu aventurile lui shaun, jocuri cu oita shaun, jocuri cu oaia shaun, jocuri cu shaun 2012, jocuri cu oi, jocuri cu oite, jocuri de gandire, jocuri cu obstacole.,

Jucat de: 5657 Ori

Punctaj Joc: 0 / 100

AVENTURILE LUI SHAUN - JOCURI DE AVENTURA

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publicitate

Alte JOCURI DE AVENTURA

Comenteaza jocul AVENTURILE LUI SHAUN

Nume: Email:
Comentariu:
Verificare: