CURSE DE DRAG - JOCURI CU MASINI

Publicitate

Nume Joc: CURSE DE DRAG

Descriere Joc: Super jocurile cu masini de drag sunt foarte jucate pe portalul JocuriGame.com astfel incat in aceste noi jocuri va trebui sa iti alegi o masina, sa mergi cu ea la un concurs de draging si sa faci tot ceea ce iti sta in posibilitati astfel incat sa reusesti sa aduni cat mai multe puncte pentru terminarea tuturor nivelelor de dificultate. Ceea ce este cel mai important este sa gasesti puterea de a aciona in momentele cele mai importante atunci cand masinile vin spre tine, incearca sa te distruga, tu va trebui sa te feresti de ele si sa ajungi la finele nivelelor de dificultate cu o viteza cat mai mare. Ceea ce este cel mai important este sa gasesti scaparile jocului in momentul in care poti sa iti intreci adversarii, concurentii pe care ii ai in noul joc cu masini pentru copii. Cursele de drag sunt foarte interesante deoarece tu va trebui sa schimbi vitezele masinilor sport, iar in functie de cat de bine reusesti sa schimbi vitezele in cutia de viteze vei avea o viteza din ce in ce mai mare si astfel vei ajunge sa castigi puncte bonus ce te vor ajuta in clasamentul final al jocului.

Instructiuni Joc: cu sagetile va trebui sa conduci masina pe care o ai in noile curse de drag pentru copii in care va trebui sa dai tot ceea ce ai mai bun in tine.

Cuvinte Cheie: jocuri cu masini 2012, jocuri cu masini sport, jocuri cu masini sportive, jocuri curse cu masini, jocuri intreceri cu masini, jocuri cu masini nfs, jocuri asemanatoare nfs, jocuri drag online, jocuri masini de viteza, jocuri intreceri de drag cu masini,

Jucat de: 11673 Ori

Punctaj Joc: 77 / 100

CURSE DE DRAG - JOCURI CU MASINI

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publicitate

Alte JOCURI CU MASINI

Comenteaza jocul CURSE DE DRAG

Nume: Email:
Comentariu:
Verificare:

e frumos jocu

lucian maeron