AVENTURA LUI BATMAN - JOCURI DE AVENTURA

Publicitate

Nume Joc: AVENTURA LUI BATMAN

Descriere Joc: Batman este un personaj foarte adorat de toata lumea. Prima data Batman a fost un personaj al popularelor benzi desenate, dupa care s-au facut o multime de desene animate, jocuri si chiar filme de mare succes. In acest joc cu Batman, va trebui sa il ajuti pe Batman sa salveze o centrala electrica din Gotham. Centrala este inpanzita de bombe, care sunt plantate de catre Joker unul dintre cei mai temuti si malefici dusmani ai lui Batman. Acest joc de aventura este unul plin de suspans si actiune, deoarece tu va trebui sa il ajuti pe Batman sa dezamorseze bombele, intr-un timp limitat. Va trebuie sa te grabesti, caci daca nu ai reusit sa dezamorsezi o bomba in timp util, aceasta va exploda si va distruge centrala electrica din Gotham, iar locuitori vor ramane fara curent. Ajuta-l pe Batman in acest joc de aventura sa il invinga pe Joker.

Instructiuni Joc: Tastele stanga - dreapta pentru a te deplasa, tasta sus pentru a sari si tasta jos pentru a dezamorsa bombele.

Cuvinte Cheie: jocuri cu batman, jocuri cu batman si joker, jocuri cu batman in gotham, jocuri cu dark knight, jocusri cu aventurile lui batman, jocuri cu batman 2012, jocuri cu dark knight 2012,

Jucat de: 3370 Ori

Punctaj Joc: 0 / 100

AVENTURA LUI BATMAN - JOCURI DE AVENTURA

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publicitate

Alte JOCURI DE AVENTURA

Comenteaza jocul AVENTURA LUI BATMAN

Nume: Email:
Comentariu:
Verificare: