AVENTURA LUI X-MEN WOLVERINE - JOCURI DE AVENTURA

Publicitate

Nume Joc: AVENTURA LUI X-MEN WOLVERINE

Descriere Joc: X-Men sunt niste personaje cu unele modificari genetice, care au anumite capabilitati fizice deosebite sau capabilitati supraomenesti. Personajele X-Men au aprut prima data in revistele de benzi desenate, avand un mare succes, dupa acestea sau realizat desene animate, jocuri si filme foarte reusite. In acest joc de aventura noi va prezentam unul dintre cele mai importante personaje X-Men, si anume Wolverine. In aventura lui Wolverine , tu va trebui sa il ajuti pe acesta pe parcursul a 10 nivele sa treaca de anumite obstacole. Wolverine are capacitati fizice deosebite, se poate catara cu ghiarele cand sunt probleme si poate infrunta orice obstacol. Va trebui sa il ajuti Wolverine sa treaca de anumite situatii periculoase, cum ar fi lasere sau sa deschida usi cu parole. Sper sa iti placa acest joc de aventura cu X-Men Wolverine, si iti dorim sa sa il ajuti pe Wolverine sa ajunga la sfarsit.

Instructiuni Joc: Foloseste tastele stanga - dreapta pentru a te deplasa, tasta sus pentru a sari sau a te catara, tasta jos pentru a te ghemui si tasta space pentru a accesa meniul ajutator sau pentru a deschide usi.

Cuvinte Cheie: jocuri cu avntura lui wolferine, jocuri cu x-men wolverine, jocuri wolverine, jocuri cu aventurile lui wolverine, jocuri x-men 2012, jocuri wolverine in actiune, jocuri pe nivele, jocuri cu obstacole, jocuri wolverine 2012,

Jucat de: 4117 Ori

Punctaj Joc: 0 / 100

AVENTURA LUI X-MEN WOLVERINE - JOCURI DE AVENTURA

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publicitate

Alte JOCURI DE AVENTURA

Comenteaza jocul AVENTURA LUI X-MEN WOLVERINE

Nume: Email:
Comentariu:
Verificare: