AVENTURILE PIRATULUI JACK - JOCURI DE AVENTURA

Publicitate

Nume Joc: AVENTURILE PIRATULUI JACK

Descriere Joc: Piratii sunt cunoscuti ca oamenii marii, care nu au lege si ataca orice le iese in cale. S-au scris si multe carti cu luptele dintre piratii si marina spaniola sau engleza, si se vorbeste si in ziua de astazi despre comorile ascunse de piratii prin insulele pustii. In acest joc de aventura va prezentam pe piratul jack caruia i-a fost rapita iubita. Tu va trebui sa il ajuti pe piratul Jack, intr-o calatorie nebuna si plina de aventuri sa ajunga sa isi recupereze iubita. In aceasta calatorie tu va trebui sa colectezi toti banuti si cufarele ce le intalnesti, sa spinteci tinte cu sabia si alte lucruri pline de actiune. Acest joc este pe nivele, ai viata limitata si va trebui sa ai grija la prapastii sa nu cazi, deoarece atunci piratu Jack nu isi va mai putea recupera iubita. Sper sa va placa acest joc plin de peripetii alaturi de piratul Jack.

Instructiuni Joc: Foloseste tastele stanga - dreapta pentru a te deplasa, tasta A pentru a sari, tasta susu pentru magii, tasta W pentru magii si incearca diferite combinatii de taste care iti vor fi aratate pe parcursul jocului.

Cuvinte Cheie: jocuri cu piratii, jocuri cu piratul jack, jocuri cu sabii, jocuri cu peripetii ale piratilor, jocuri cu aventurile piratilor, jocuri cu piratii din caraibe, jocuri cu jack sparrow, jocuri asemanatoare mario,

Jucat de: 5165 Ori

Punctaj Joc: 0 / 100

AVENTURILE PIRATULUI JACK - JOCURI DE AVENTURA

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publicitate

Alte JOCURI DE AVENTURA

Comenteaza jocul AVENTURILE PIRATULUI JACK

Nume: Email:
Comentariu:
Verificare: