JOC DE AVENTURA NEVERMORE - JOCURI DE AVENTURA

Publicitate

Nume Joc: JOC DE AVENTURA NEVERMORE

Descriere Joc: Daca iti plac jocurile de avntura misterioase si in acelasi timp de strategie aceste este jocul potrivit pentru tine. Tu vei juca rolul unui tanar Olek cu care te afli in tinutul Shawbrook. Olek va trebui sa gaseasca o comoara misterioasa, iar tu va trebui sa il ajuti in acest joc plin de aventuri si mistere. Tanarului Olek ii este data o misiune de a gasi o comoara misterioasa, el trebuie neaparat sa gaseasca aceasta comoara pentru a isi salva oamenii din tinut de fortele rele. In acest joc tu va trebui sa te folosestei de abilitatile tale de bun strateg pentru a il ajuta pe Olek sa gaseasca aceast comoara misterioasa. In acest joc vei trece prin multe provocari si aventuri misterioase, vei gasi diferite obiecte care te vor ajuta in drumul tau plin de aventuri si mistere sa ajungi la comoara si sa salveti tinutul Shawbrook de fortele rele. Speram sa il ujuti pe Olek sa isi salveze oamenii de foretle rele. Iti dorim sa iti construiesti o strategie cat mai buna sa il ajuti pe Olek in aventurile sale.

Instructiuni Joc: Foloseste tastele stanga - dreapta pentru a te deplasa, taste SPACE pentru a sari. Foloseste si mouse-ul pentru a raspunde la conversatii.

Cuvinte Cheie: jocuri de aventura nevermore, jocuri nevermore 2012, jocuri de strategie, jocuri misterioase, jocuri cu mistere, jocuri cu comori, jocuri cu cauta comoara, jocuri cu gaseste comoara, jocuri de strategie nevermore,

Jucat de: 2991 Ori

Punctaj Joc: 100 / 100

JOC DE AVENTURA NEVERMORE - JOCURI DE AVENTURA

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publicitate

Alte JOCURI DE AVENTURA

Comenteaza jocul JOC DE AVENTURA NEVERMORE

Nume: Email:
Comentariu:
Verificare: