OUA DE PASTI - JOCURI DE COLORAT

Publicitate

Nume Joc: OUA DE PASTI

Descriere Joc: Un nou joc de colorat pentru copii care abia asteapta Sarbatorile Pascale precum si toata cadourile pe care le vor primi in aceasta zi deosebita pentru toata lumea. In noul joc pe care dorim sa ti-l prezentam este vorba despre un ouale iepurasilor de Pasti pe care va trebui sa le colorezi cat mai bine si mai coincida cu ouale pe care mama ta sau bunica ta le face de Paste. Fii cat mai inventiv, mai genial si incearca sa colorezi aceste oua cat mai bine deoarece doar asa vei reusi sa ajungi sa treci de toate nivelele de dificultate pe care le ai in aceste jocuri deosebite. Pentru a reusi sa gasesti solutia ideala va trebui sa te inspiri si din cartile de bucate special create pentru ziua de Pasti si astfel sa reusesti sa castigi din ce in ce mai multe nivele de dificultate. Iepurasii si animalele care vestesc sosirea pastelui nu vor inceta sa apara din noul joc de copii in care ouale sunt principale si pe care tu va trebui sa le colorezi din ce in ce mai bine.

Instructiuni Joc: cu mouse-ul va trebui sa te descurci cat mai bine la colorarea cator mai multe oua la Pastele pe care cu totii il petrecem impreuna.

Cuvinte Cheie: jocuri de pasti, jocuri de pasti 2012, jocuri de pasti 2013, jocuri de primavara, jocuri de primavara 2013, jocuri de vara 2013, jocuri 2013, jocuri cu oua, jocuri cu oua de colorat, jocuri coloreaza ouale de pasti, jocuri de colorat oua de paste si iepurasi, jocuri de colorat oua rosii, jocuri de colorat oua si iepurasi, jocuri de colorat oua de paste 2012, jocuri de colorat oua de paste 2013, jocuri pascale,

Jucat de: 6292 Ori

Punctaj Joc: 0 / 100

OUA DE PASTI - JOCURI DE COLORAT

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publicitate

Alte JOCURI DE COLORAT

Comenteaza jocul OUA DE PASTI

Nume: Email:
Comentariu:
Verificare: