MASINA SALTAREATA - JOCURI CU MASINI

Publicitate

Nume Joc: MASINA SALTAREATA

Descriere Joc: Masina Saltareata este un jeep puternic de armata alaturi de un soldat pe care tu va trebui sa il ajuti sa conduca masina 4x4 pe care o ai si ceea ce este cel mai important sa ajungi la steagul final al fiecarui nivel, ceea ce va insemna ca tu vei ajunge la castigarea probelor de dificultate. Mare atentie la fiecare nivel de dificultate, iar in momentul in care spre tine se indreapta unele animale salbatice, sau domestice va trebui sa sari cat mai tare in sus, sa reusesti sa te feresti de toate aceste obstacole ce iti ies in cale si ceea ce este cel mai dificil va fi sa ajungi peste munti, peste mari si sa sari peste pomii si copagii pe care ii ai in jungla plina de obstacole. Mare atentie la diferitele miscari ale lui Tarzan, omul junglei care nu vrea sa te lase sa iti continui misiunea ta si actiunea potrivit careia sa treci de toate nivelele jocului cu masina care sare astfel incat are explozibil si multe bombe in spatele acesteie.

Instructiuni Joc: cu sagetile va trebui sa conduci aceasta masina si sa incerci sa treci de toate probele de dificultate ale super jocului cu Masina Saltareata.

Cuvinte Cheie: jocuri cu masina saltareata, jocuri cu masina din jungla, jocuri cu masina din padure, jocuri cu masina cu bombe, jocuri cu masina cu explozibil, jocuri cu masina care sare, jocuri cu masina de armata, jocuri cu masina de soldati,

Jucat de: 2071 Ori

Punctaj Joc: 50 / 100

MASINA SALTAREATA - JOCURI CU MASINI

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publicitate

Alte JOCURI CU MASINI

Comenteaza jocul MASINA SALTAREATA

Nume: Email:
Comentariu:
Verificare: