MASINA FBI - JOCURI CU MASINI

Publicitate

Nume Joc: MASINA FBI

Descriere Joc: Masina celor de la FBI si a serviciului secret de securitate tocmai are o noua misiune deosebit de importanta si de grea, pe atat de complexa pe cat de complicata si de dificila, in care va trebui sa ii ajuti pe politistii de la FBI astfel incat sa reusesti sa castigi misiune dupa misiune in actiunile acestora, deoarece acestia vor cu orice pret sa castige fiecare nivel de dificultate, fiecare proba pe care o au in mod special in momentul in care hotii si infractorii care sunt in fata ta au reusit sa ajunga destul de departe, iar FBIul tocmai a pornit in urmarirea loc cu o viteza foarte mare prin traficul plin de masini care din pacate te incurca. Ceea ce este cel mai cool in noul joc este sa impusti masinile infractorilor pe care le ai in fata ta. Mare grija la masinile pompierilor sau a politiei care sunt si ei in misiune pe urmele hotilor pe care nu ai voie sa le impusti cu gloantele sau rachetele masinilor.

Instructiuni Joc: cu sagetile va trebui sa conduci masina pe care o ai si astfel sa reusesti sa opresti infractorii in trafic alaturi de Masina Saltareata care este in misiune speciala.

Cuvinte Cheie: jocuri cu masini 2012, jocuri cu fbi, jocuri fbi in actiune, jocuri fbi in misiune, jocuri cu politisti si hoti, jocuri cu politia si hotii, jocuri prinde hotii, jocuri cu masina inarmata, jocuri impusca msini, jocuri masini cu arme, politie,

Jucat de: 3128 Ori

Punctaj Joc: 85 / 100

MASINA FBI - JOCURI CU MASINI

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publicitate

Alte JOCURI CU MASINI

Comenteaza jocul MASINA FBI

Nume: Email:
Comentariu:
Verificare:

esye faini

anamaria

a fost super jocul

Alin