TRANSFORMERS PRIME - JOCURI CU TRANSFORMERS

Publicitate

Nume Joc: TRANSFORMERS PRIME

Descriere Joc: Noua actiune a jocului cu Transformers Prime este una dintre cele mai dure si mai tari jocuri cu robotii care se transforma inspirate din desenele animate de la Cartoon Network in care va trebui sa il insotesti pe Optimus Prime care va trebui sa ii impuste pe toti robotii ce ies in calea sa si nu nu il lasa sa ajunga la finalul nivelelor de dificultate. Mai intai va trebui sa alegi personajele alaturi de care vrei sa treci de toate aceste activitati si mai ales vei avea de ales din urmatorii: Autoboți: Optimus Prime reprezinta liderul robotilor detine matricea conducatorului si are capabilitatea de a se transforma in camion la fel ca in filme. Arcee este o fata autobot care se transforma intr-o motocicleta, motoreta sport sau un motor albastru fiind astfel gardianul autobo al lui Jack Darby. Bumblebee este la fel ca un cercetas autobot si este capabil sa se transforme Chevrolet Camaro la fel ca in filmele cu masini sportive; este cel mai bun prieten cu Raf Esquivel. Bulkhead este un autobot care se transforma intr-o masina suv mare si verde fiind partenerul de incredere a lui Miko Nakadai. Ratchet reprezinta medicul autobotilor avand calabilitatea de a se transforma intr-o ambulanta la fel ca salvarea alba cu rosu din realitatea noastra. Wheeljack este cel mai bun prieten a lui Cybertron fiind si el un autobot foarte puternic. Cliffjumper este u robot care are super puterea de a se transforma intr-o masina super rapida Dodge Challenger rosu. Tailgate este un alt membru al Echipei Delta. De partea cealalta a robotilor vom face cunostinta cu fortele cele rele si anume cu Decepticoni pe care va trebui sa ii impusti cu armele pe care le ai in noile jocuri pentru copii. Decepticonii sunt urmatorii: Megatron, Starscream, Soundwave, Knock Out, Breakdown, Airachnid, Skyquake, Makeshift, Dreadwing precum si Vehiconii.

Instructiuni Joc: cu sagetile va trebui sa il coordonezi pe Transformers Prime la actiune si sa castigi cat mai multe lupte, batai in aceste jocuri de actiune.

Cuvinte Cheie: jocuri cu transformers prime, jocuri cu transformers, jocuri transformers, jocuri transformers prime, jocuri cu transformers prime 3, cartoon network jocuri cu transformers prime, jocuri cu transformers prime 5, jocuri cu transformers prime 3d, jocuri cu transformers prime bumblebee, jocuri cu transformers prime cu megatron, jocuri cu transformers prime in romana, jocuri cu transformers 3d, jocuri cu transformers brain, jocuri cu transformers prain, jocuri cu transformers noi, jocuri cu transformers animated, jocuri cu transformers praid, jocuri cu transformers straic, jocuri cu transformers optimus prime,

Jucat de: 19576 Ori

Punctaj Joc: 58 / 100

TRANSFORMERS PRIME - JOCURI CU TRANSFORMERS

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publicitate

Alte JOCURI CU TRANSFORMERS

Comenteaza jocul TRANSFORMERS PRIME

Nume: Email:
Comentariu:
Verificare:

imi place acest joc foarte tare

alex

imi place

omegadaniel

imi place

omegadaniel

vreau jocuri

maryo