CURAJ CAINELE FRICOS - IN VACANTA -

Publicitate

Nume Joc: CURAJ CAINELE FRICOS - IN VACANTA

Descriere Joc: Noul joc cu, Curaj Cainele Fricos este unul dintre cele mai frumoase jocuri Cartoon in care va trebui sa il ajuti pe acesta sa isi salveze membrii familiei pe care ii iubeste foarte mult deoarece acestia au fost prins pe insula de indieni si de oameni preistorici exact in momentul in care au plecat impreuna cu avionul de pasageri intr-o excursie care s-a dovedit a fi o excursie s-a dovedit a fi o vacanta de cosmar. Fii cat mai atent la diferitele obstacole pe care le intalnesti pe insula in care este in vacanta, iar ceea ce este cel mai impotant sa sa o salvezi pe Muriel Traistă care este o doamna invarsta scotiana care l-a adoptat pe Cainele cel fricos si care acum are mare mare grija de acesta, insa acum are nevoie de Curajul cainelui pentru a fi salvata si a supravietui. Eustache Traistă este sotul femeiei Muriel care nu il suporta deloc pe cainele curaj deoarece acesta nu este un curajos ci din contra este un fricos si ii e frica de tot ceea ce se afla in jurul acestuia. Incearca sa gasesti armele pe care le ai in noul joc astfel incat sa reusesti sa ajungi cat mai repede la finalul nivelelor de dificultate si astfel sa treci de toate probele noului joc impuscand monstrii, creaturile zombii pe care le intalnesti in super jocul cu catelul fricos oferit in mod gratis si complet gratuit tuturor copiilor cat si fanilor acestor desene animate de pe Cartoon Network in care personajul negativ este un ticalos Dr. Le Quack.

Instructiuni Joc: cu sagetile va trebui sa il controlezi pe Curaj Cainele Fricos - In Vacanta astfel incat sa reuseasca sa treaca de toate probele de dificultate pe care le are in jocul gratuit oferit vizitatorilor site-ului nostru: wWw.JocuriGame.com.

Cuvinte Cheie: jocuri courage the cowardly dog, jocuri curaj cainele fricos, jocuri curaj cainele fricos noi, jocuri curaj cainele fricos pentru copii, jocuri curaj cainele fricos 2012, jocuri curaj cainele fricos 2013, jocuri curaj cainele fricos o vacanta de cosmar, jocuri curaj cainele fricos pe insula, jocuri curaj cainele fricos cu impuscaturi, jocuri curaj cainele fricos in actiune, jocuri curaj cainele fricos in misiune, jocuri cu curaj cainele fricos gratis, jocuri cu curaj cainele fricos, jocuri cu courage curaj cainele cel fricos,

Jucat de: 10810 Ori

Punctaj Joc: 88 / 100

CURAJ CAINELE FRICOS - IN VACANTA -

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publicitate

Alte

Comenteaza jocul CURAJ CAINELE FRICOS - IN VACANTA

Nume: Email:
Comentariu:
Verificare:

este un joc super :* :***** :*

irina