CURAJ CAINELE FRICOS - DE HALLOWEEN -

Publicitate

Nume Joc: CURAJ CAINELE FRICOS - DE HALLOWEEN

Descriere Joc: Ei bine, se pare ca Sarbatoarea de Halloween a sosit si pentru cainele nostru cel fricos, Cainele Curaj care face parte din cadrul desenelor animate de pe Cartoon Network acum prezente si in limba romana, insa inainte se numeau courage the cowardly dog si il infatisa pe acest catel fricos care se pare ca nu este in stare sa decida pentru el insasi ce sa faca si cum sa faca astfel incat sa isi salveze stapanii care sunt doi batrani un so si o sotie de ticalosul Dr. Le Quack care va trebui sa il tina indepartat de Muriel Traistă precum si barbatul acestuia ca nu este deloc incantat de curajul cainelui deoarece acesta este un fricos cum nu s-a mai pomenit pe numele lui Eustache Traistă. In joc alaturi de Cainele Curaj va trebui sa arunci cu nori de praf in scheletii, in capurile de schelet pe care le ai in calea ta in diferite ipostaze, deoarece jocul are loc atat in casa parasita din desert cat si in alte ipostaze deosebit de interesante. Obtine cat mai multe puncte in noile jocuri pentru copii oferite in mod gratis tuturor copiilor cat si persoanelor care adora aceste desene animate.

Instructiuni Joc: cu sagetile va trebui sa il deplasezi pe courage cainele cel fricos, iar de la SPACE va trebui sa arunci cu bombe in capurile de schelet.

Cuvinte Cheie: jocuri curaj cainele fricos de halloween, jocuri curaj cainele fricos cu scheleti, jocuri courage the cowardly dog, jocuri curaj cainele fricos, jocuri curaj cainele fricos noi, jocuri curaj cainele fricos pentru copii, jocuri curaj cainele fricos 2012, jocuri curaj cainele fricos 2013, jocuri cu curaj cainele fricos gratis, jocuri cu curaj cainele fricos, jocuri cu courage curaj cainele cel fricos,

Jucat de: 10870 Ori

Punctaj Joc: 84 / 100

CURAJ CAINELE FRICOS - DE HALLOWEEN -

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publicitate

Alte

Comenteaza jocul CURAJ CAINELE FRICOS - DE HALLOWEEN

Nume: Email:
Comentariu:
Verificare:

super jocul

maria

super jocul

maria