TRACTOARE DE PARCAT - JOCURI CU TRACTOARE

Publicitate

Nume Joc: TRACTOARE DE PARCAT

Descriere Joc: Incearca noul joc cu Tractoare de Parcat in care va trebui sa conduci tractorul de la ferma cat mai bine, cat mai repede si in acelasi timp cu mare grija deoarece doar asa poti depasi toate nivelele de dificultate pe care le ai, doar asa poti castiga punctele bonus pentru fiecare nivel si astfel sa ajungi in frunctea clasamentului jucatorilor. Mai intai va trebui sa iti alegi tractorul pe care il ai, dupa care sa incepi sa conduci tractorul cat mai bine, sa transporti marfurile pe care le ai in noua ferma si astfel sa ajungi in parcarea special creata pentru tractorasul tau. Ceea ce este cel mai important este sa iti duci misiunile la bun sfarsit in sensul ca de data aceasta va trebui sa agheti remorca tractorului dupa tractorul pe care il ai si sa transporti aceste lucruri si obiecte cat mai repede la finalul probelor. Fanul pentru animale va trebui transportat in grajdul animalelor, graul, porumbul, orzul si celelalte cereale pe care le-ai recoltat cu combina ta pe camp va trebui sa le transporti in depozitul lor.

Instructiuni Joc: cu sagetile va trebui sa conduci tractorul cat mai bine si sa incerci sa te descuric la toate probele pe care le ai in noul joc cu Tractoare de Parcat la Ferma.

Cuvinte Cheie: jocuri cu tractoare noi, jocuri cu tractoare de arat, jocuri tractoare, jocuri cu tractoare cu plug, jocuri cu tractoare care ara, jocuri cu tractoare cu remorca, jocuri cu tractoare de parcat, jocuri cu tractoare gratis, jocuri cu tractoare 2012, jocuri cu tractoare 2013, jocuri cu tractoare mania, jocuri cu tractoare 4x4, jocuri cu tractoare si combine, jocuri cu tractoare cu disc, jocuri cu tractoare john deere, jocuri cu tractoare y7, jocuri cu tractoare romanesti, jocuri cu tractoare de tras, jocuri cu tractoare de marfa, jocuri cu tractoare mari, jocuri cu tractoare la arat, jocuri cu tractoare la ferma, jocuri parcheaza tractorul,

Jucat de: 22258 Ori

Punctaj Joc: 58 / 100

TRACTOARE DE PARCAT - JOCURI CU TRACTOARE

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publicitate

Alte JOCURI CU TRACTOARE

Comenteaza jocul TRACTOARE DE PARCAT

Nume: Email:
Comentariu:
Verificare:

ce frumos este

gentiana