COMBINE LA TREIERAT - JOCURI CU COMBINE

Publicitate

Nume Joc: COMBINE LA TREIERAT

Descriere Joc: Incearca chiar acum noul joc cu combinele la treierat pe care le poti conduce in super jocul online pentru copii oferit in mod gratis tuturor interesatilor de aceste misiuni precum si agricultorilor care vor sa se joace astfel de jocuri agricole. Mai intai va trebui sa combina 3D pe care o ai in cale, sa reusesti sa recoltezi toate cerealele pe care le ai pe camp indiferent ca vorbim despre grau, orz, porumb sau alte cerele pe care va trebui sa le treieri cat mai bine, sa le recoltezi, sa le seceri pentru a le putea bascula in tractorul ce este in spatele tau si ce te asteapta sa descarci tot ceea ce ai treierat tu pe campul agricol. Mare atentie sa nu te bagi in pomii, in plopii care ii ai pe traseul tau in timpul treieratului deoarece o combina nu este prea mica si este destul de greu si de complicat de condus deoarece nu va intra peste tot pe unde vrei. Conducerea combinelor va trebui sa fie facuta cat mai repede, sa ajungi sa castigi toate punctele puse la bataie pentru recoltarea pe care o faci in aceasta vara.

Instructiuni Joc: Folosindu-te de sageti vei putea sa accelerezi, sa iei directia dar si sa franezi in noul joc Combine la Treierat.

Cuvinte Cheie: jocuri cu combine 3d, jocuri cu combine, jocuri cu combine si tractoare, jocuri cu combine la treierat, jocuri cu combine la ferma, jocuri cu combine de arat, jocuri cu combine john deere, jocuri cu combine gratis, jocuri cu combine la secerat, jocuri cu combine pe camp, jocuri cu combine agricole, jocuri cu combine de grau, jocuri cu combine harvester, jocuri cu combine la recoltat, jocuri cu combine class, jocuri cu combine noi, jocuri cu combine mania, jocuri cu combine madness, jocuri cu combine 2012, jocuri cu combine 2013,

Jucat de: 33944 Ori

Punctaj Joc: 55 / 100

COMBINE LA TREIERAT - JOCURI CU COMBINE

Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online Jocuri Online

Publicitate

Alte JOCURI CU COMBINE

Comenteaza jocul COMBINE LA TREIERAT

Nume: Email:
Comentariu:
Verificare: